Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане (но не е тампони)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърцане (но не е тампони)

Здравейте колеги,
    Първо да обясня, че не става въпрос за скърцане на тампони а по-скоро на метал в метал.
    Идва от към предния десен амортисьор. Появява се при неравности или когато натисна калника.
    Първоначално скърцаше само когато има седнали хора на задните седалки и колата леко вдигне "муцуна", сега го прави постоянно.
    156 1.8
    159 1.8 tbi SW

тампон макферсон
    1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
      тампон макферсон
      Хм, сменяни са тез тампони преди 10000 км., възможно ли е да замине толкова бързо?
      156 1.8
      159 1.8 tbi SW

Comment

Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщение
        Хм, сменяни са тез тампони преди 10000 км., възможно ли е да замине толкова бързо?
        То там на практика няма какво да му стане на тампона на макферсона той не се натоварва. С какви тампони си че казваш че не е от тампони ако са нови гумени няма невъзможни неща могат да се разскърцат за отрицателно време.. По някога могат да скърцат и самите шарнири те се опрявят с спринцовка с игла пълни се спринцовката с масло и после се инжектира в шарнира
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Ok, разбрах.
          Благодаря добри хора.
          156 1.8
          159 1.8 tbi SW

Comment

Дръпни леко на вън ламарината зад спирачния диск и виж дали ще скърца пак
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              Дръпни леко на вън ламарината зад спирачния диск и виж дали ще скърца пак
              Да, това ще го опитам, шумът идва от към спирачния диск (което трябваше да проверя преди да пиша, за което се извинявам)
              156 1.8
              159 1.8 tbi SW

Comment

колега и при мен беше точно така , но излезе че е шарнирния болт на долния носач и го смених целия носач , после видях някаде че можели да се рециклират ама не знам каде
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Първоначално публикувано от Misho_ss Покажи съобщение
                  колега и при мен беше точно така , но излезе че е шарнирния болт на долния носач
                  Точно това се оказа колега, постъпих както написа по-горе колегата Novachev, спринцовката и масалцето.
                  156 1.8
                  159 1.8 tbi SW

Comment

оф,същата диагноза ми се получи днез обаче отляво.Взе да скърца от към спирачния апарат метал с метал..като натисна калника скърца понякога,спира и започва пак.. аз си знам че тампоните на този носач ми са за смяна също и тампоните на стаб.щанга предна.. ама с иглата и маслото в шарнира оправи ли положението ?
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщение
                      оф,същата диагноза ми се получи днез обаче отляво.Взе да скърца от към спирачния апарат метал с метал..като натисна калника скърца понякога,спира и започва пак.. аз си знам че тампоните на този носач ми са за смяна също и тампоните на стаб.щанга предна.. ама с иглата и маслото в шарнира оправи ли положението ?
                      Да, оправи се. По-късно майсторче ми каза, че тази операция не е много добра, не знам какво има предвид.
                      Сега при мен не скърца но пък скоро сменям носачите, че е много зле полужението.
                      156 1.8
                      159 1.8 tbi SW

Comment

И на мен ми се разскърца вчера, но само в дупки - като друсне дори леко и се чува от дясно "ии-ии"...в събота сме на доктор, дано да е тампон или нещо друго малко, че трябва и без това ангренаж и ролки да сменям, и накладки, и масло, филтри и каско, данък...
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщение
                          Да, оправи се. По-късно майсторче ми каза, че тази операция не е много добра, не знам какво има предвид.
                          Сега при мен не скърца но пък скоро сменям носачите, че е много зле полужението.
                          ами какво др да каже,всеки ако си оправя нещата сам те хората гладни ще умрат. А започнало ли е това е временно закърпване на положението мисля,но върши работа
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Явто тоя проблем бая хора го имат Много интересно но на мен миналото лято ми се случваше отвреме на време, като вляза в някоя дупка, но сега нещо замлъкна

Comment

Working...
                            X